Wyższa Szkoła Biznesu Tu warto studiować

WSB News Biuro Karier

Rekrutacja na stanowisko Lidera Rejonu do Projektu "Szlachetna Paczka"

Tylko w 2010 roku SZLACHETNA PACZKA dotarła z pomocą do 8201 rodzin w 300 różnych miejscach w całej Polsce. Przekazaliśmy pomoc wartą 10 milionów złotych, a w akcję zaangażował się między innymi Prezydent Bronisław Komorowski z Małżonką, a PACZKĘ dla jednej z rodzin przygotował Jerzy Dudek razem ze światowej sławy piłkarzami Realu Madryt, takimi jak Ronaldo, Pepe czy Casillas. W tym momencie jesteśmy na etapie rekrutowania wolontariuszy - liderów rejonów.

Lider rejonu to osoba, która po uprzednim kompleksowym przeszkoleniu staje na czele autonomicznego sztabu wolontariuszy i przeprowadza akcję w swojej społeczności: buduje zespół około 30 wolontariuszy, szkoli ich i nimi zarządza, kontaktuje się z instytucjami, by dotrzeć do rodzin potrzebujących, organizuje magazyn w trakcie finału SZLACHETNEJ PACZKI. Co roku w całej Polsce kilkuset liderów organizuje projekt SZLACHETNA PACZKA. Każdy z nich zarządza zespołem wolontariuszy i niesie pomoc dla najbardziej potrzebujących w swojej okolicy. Angażując innych ludzi w mądrą pomoc, liderzy realnie zmieniają społeczność, w której żyją. W tym roku chcemy, aby PACZKI dotarły do stu nowych miejsc w całym kraju, wszędzie tam, gdzie ludzie żyją w skrajnej nędzy i potrzebują pomocy.

Jeśli chciałbyś pomóc, zapoznaj się z ofertą BK/69/11

SONDA

Od czego uzależniasz swój wybór studiów?

głosuj
wyniki